Freerunning workshops

ONTDEK FREERUNNING

TOFFE, ENTHOUSIASME EN LEERZAME WORKSHOPS IN EEN ECHTE FREERUNHAL

Kom middels een workshop kennis maken met freerunning. Met je klas, met je vriendengroep, met de buurtvereniging of met al je collega’s!

Wij hebben ervaring met workshops voor verschillende doeleinden en doelgroepen. Freerunning is een gave sport om jezelf op alle vlakken te ontwikkelen, van het fysieke aspect tot het mentale aspect.

Freerunning, wat officieel begonnen is als trainings/vlucht-methode (Parcour du Combattant) in het Franse leger, heeft in de loop van de jaren heel wat innovaties gezien en is daardoor ontzettend gegroeid! In de workshop zal voor iedereen genoeg uitdaging zitten. Op ieders eigen niveau zullen wij een mooi beleving neerzetten. Een workshop freerunning sluit altijd aan, wij denken graag mee!

WORKSHOP OP MAAT, VOOR IEDEREEN!

WAT GAAN WE DOEN?
Elke workshop wordt op maat aangeboden, maar in het algemeen zal je deze lijn terugvinden in een workshop:

Eerst gaan we kort in op de geschiedenis van freerunning; weet je waar het vandaag komt? Vervolgens wordt op een veilige en adequate manier de basis van het freerunnen doorgenomen:

 • De deelnemers leren verschillende (spring) technieken om over obstakels heen te komen
 • De deelnemers leren hoe je bepaalde salto’s kunt maken en natuurlijk hoe je daarbij veilig kan landen!
 • Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor experimenteren en het ontdekken van je kwaliteiten als (wie weet toekomstig) freerunner!
DIRECT BOEKEN

BOEK ÉÉN OF MEER WORKSHOPS

1 workshop*ELEVATION ACADEMY OPENINGSACTIE

120

per dag
 • 1x workshop 60-90 minuten
 • les van een ervaren EF-trainer
 • maximaal 20 kinderen per groep
AANVRAGEN

2 workshops*ELEVATION ACADEMY OPENINGSACTIE

200

per dag
 • 2x workshop 60-90 minuten
 • les van een ervaren EF-trainer
 • maximaal 20 kinderen per groep
AANVRAGEN

3 workshops*ELEVATION ACADEMY OPENINGSACTIE

300

per dag
 • 3x workshop 60-90 minuten
 • les van een ervaren EF-trainer
 • maximaal 20 kinderen per groep
AANVRAGEN

EEN PAAR SIDENOTES!

 • *Mits de workshops op dezelfde dag plaatsvinden. Een lessenreeks is te boeken vanaf 3 losse workshops, hiervoor gelden andere tarieven.
 • Kies zelf de workshopduur tussen 60-90 minuten. Wij raden een workshop van minimaal 75 minuten aan om er het meest uit te kunnen halen!
 • Met meer dan 20 kinderen per groep deelnemen? Dat kan, er is alleen een assistent nodig in verband met de veiligheid. Hiervoor geldt een meerprijs.

WIST JE DAT…

je bij ons op locatie ook kan relaxen in ons Elevation Café? Een kleine horeca ruimte met wat zitplekken is ingericht op locatie. Perfect is om tijdens de pauze van de workshop of na afloop van de activiteit even op adem te komen & na te genieten!

ELEVATION CAFE

Waar ben jij naar op zoek?

WIJ ZETTEN EEN TOFFE WORKSHOP VOOR JE NEER!

ONDERWIJS

Kom met je klas een workshop freerunning volgen in de Academy en maak gebruik van alle materialen onder leiding van een EF-trainer. Dat maakt een gymles of workshop dag écht interessant!

LESSENREEKSEN

Wil je graag met je workshop-groep verdiepen in freerunning en nóg meer eruit halen? Dan is het ook mogelijk om een lessenreeks te boeken. Vanaf 3 losse workshop werken we in thema’s steeds verder!

ACTIVITEITEN

Een freerunning workshop kan je overal inzetten! Als bedrijfsuitje, buurtactiviteit, jongerenactiviteit of georganiseerde evenementen. Onze hal (inclusief trainer) is af te huren voor alle verschillende doeleinden!

LIEVER EEN WORKSHOP OP LOCATIE?

DAT KAN!

Vanuit het moeder bedrijf – Elevation Freerun – kunnen wij ook op locatie komen om een workshop te geven op jouw activiteit of evenement. Wij hebben (buiten)materialen beschikbaar welke je kan huren, om nóg meer uit je evenement te halen. We denken graag met je mee!

Meer informatie over het boeken van een workshop op je eigen locatie!

VERDER LEZEN

Met onze buitenmaterialen maak je elke workshop en/of evenement tot een succes!

FREERUNNING SETUP HUREN