Vrij trainen en jezelf ontwikkelen

ONTDEK HET VRIJ TRAINEN

BOOST JE SKILLS EN ONTWIKKEL JE EIGEN STIJL

Vrij trainen in onze Academy! Je raad het al: vrijheid staat hier centraal! Het vrij trainen is een ontzettende meerwaarde voor iedere beginnende en gevorderde freerunner. Je zet je eigen creativiteit voorop, stelt je eigen doelen en dat alles in een inspirerende omgeving. De hele hal staat tot je beschikking, dus maak gebruik van de platformen, airbag, bars en natuurlijk onze grote air-track!

We raden het aan om via de website aan te melden voor een open sessie. Zo weten we dat je komt! Wanneer er geen aanmeldingen zijn kan het zijn dat we het blok annuleren.

VEILIG WERKEN AAN JE EIGEN ONTWIKKELING

Bij het vrij trainen heb je zelf de regie! Er is niemand die vertelt wat je moet trainen of hoe je moet trainen. Je leert je eigen uitdagingen op te zoeken en je eigen grens te bepalen. Het vrij trainen is ontzettend belangrijk voor het stimuleren van je creativiteit en het ontwikkelen van je eigen stijl als freerunnen. Dit alles kan in de veilige omgeving van onze gym! De focus ligt dus op je eigen ontwikkeling, maar juist het sámen vrij trainen is ontzettend bevorderlijk voor jezelf. Elkaar inspireren en uitdagen, zorgt juist voor eigen vernieuwing en groei als freerunner.
Veiligheid blijft belangrijk: er is altijd een gecertificeerd trainer aanwezig om vragen aan te stellen of hulp te krijgen.

KIES WAT HET BESTE BIJ JOU PAST

1X VRIJ TRAINENPerfect om uit te proberen

7,50

per sessie
  • 1 strip geldig voor één sessie (2 uur trainen)
  • strip is persoonsgebonden en 3 maanden geldig
  • strippentijd loopt door in de (school)vakanties
  • strippengeld kan niet worden gerestitueerd
AANSCHAFFEN

12x VRIJ TRAINENvoordelig trainen €15,00 korting

6,25

per sessie
  • 12 strips geldig voor 12 sessies (2 uur trainen)
  • strip is persoonsgebonden en 6 maanden geldig
  • strippentijd loopt door in de (school)vakanties
  • strippengeld kan niet worden gerestitueerd
AANSCHAFFEN

ZOMER ROOSTER

In de zomer hebben we uitgebreidere openingstijden. Zie hieronder het rooster van juli; het rooster van augustus volgt nog! Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.