HOW CAN WE HELP YOU?

CONTACT

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik neem contact op voor het volgende:
Heb je een vraag over een freerunningles bij jouw in de buurt? Geef dan ook aan waar jij woont. Zo kunnen we je het beste advies geven!

VEELGESTELDE VRAGEN

OVER DE LESSEN

Ik wil graag een proefles volgen - hoe gaat dit in zijn werk?

Leuk dat je een proefles wil komen volgen! Je kan je aanmelden voor een proefles via het formulier op de desbetreffende lessen pagina. Je kunt een datum en tijdstip naar keuze invullen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met meer informatie over je les. Heb je verder nog vragen, stel deze ook gerust.

Ik wil mij graag inschrijven voor de vaste lessen - hoe gaat dit in zijn werk?

Van harte welkom! Inschrijven gaat middels ons inschrijfformulier. Deze kun je vinden op de pagina van de desbetreffende les of via deze link. Na inschrijving, ontvang je een bevestiging met meer informatie.

Wanneer zijn de vakanties / feestdagen en is er dan ook les?

Tijdens de vakanties en de feestdagen is er geen les! Let wel op; de datas waarop er geen lessen zijn kunnen soms afwijken van de reguliere vakanties. Dit komt, omdat we de vrije lesweken en feestdagen op alle locaties gelijk trekken. In de jaarplanning vind je alle vakanties en feestdagen terug.

Mijn kind is 6 jaar, mag hij aanmelden voor een proefles in de reguliere lessen?

Onze reguliere freerunninglessen starten vanaf 8 jaar. Wanneer je zoon of dochter al even 7 jaar is en bijna 8 wordt, mag hij ook komen kijken in de reguliere lessen. Helaas is 6 jaar nog écht te jong voor de reguliere lessen. Hiervoor hebben wij de speciale kidslessen opgezet op zaterdagochtend. De opzet van deze lessen is net wat anders en een perfecte start om door te groeien naar de reguliere lessen. Meer over onze kidslessen kan je hier vinden.

Mijn kind is 3 jaar, kan ik hem/haar aanmelden voor de kidsfreerunning?

Helaas, onze kidslessen starten vanaf 4 jaar. In tegenstelling tot onze reguliere lessen hanteren we deze leeftijdsgrens ook strikt. Uit ervaring blijkt dat lessen voor kinderen onder de 4 jaar niet (altijd) goed aansluiten. Is je kind nog geen 4? Dan raden we je aan om nog éven te wachten met aanmelden voor een proefles.

Zijn er ook kleding voorschriften?

Wij hanteren geen speciale kledingvoorschriften. Draag makkelijke (sport)kleding waar je goed in kan bewegen. Schoenen met een goede grip en demping is aan te raden. Let wel op: het dragen van zaalschoenen is verplicht!

Mag ik als ouder blijven kijken bij de les?

Helaas is het niet toegestaan om te blijven kijken bij een freerunning les. Uit ervaring blijkt dat dit zorgt voor (meer) onrust in de les dan nodig is. Er zijn een paar uitzonderingen op deze regel.

  • bij een proefles is het mogelijk om (een gedeelte van) de les aanwezig te zijn. Je kunt plaatsnemen in het Elevation café op de verdiepingsvloer.
  • Kom je van verder rijden en wil je graag de lestijd overbruggen, omdat je niet ”heen&weer” kan, dan is dit uiteraard mogelijk. Ook dan kan je plaats nemen in ons café.

Waar moet ik mij afmelden voor een les?

Afmelden voor een les is niet nodig. Bij de start van de les wordt de presentie bijgehouden door onze trainers. Hier worden afmeldingen ook genoteerd, dus het is niet nodig om de trainer op de hoogte te stellen.

Kan ik een gemiste les inhalen?

Het is helaas niet mogelijk om een gemiste les in te halen. Je kunt zelf kiezen welke dag en tijdstip het beste uitkomt bij inschrijven bij Elevation Academy. Wij reserveren daarna voor jou deze specifieke plek in het lesuur. Ook vinden wij het belangrijk dat er een relatief vaste groep is, met zo weinig mogelijk wisseling. Dit bevorderd het gevoel van veiligheid in de groep, waardoor iedereen sneller kan groeien!

VEELGESTELDE VRAGEN

OVER DE CONTRIBUTIE

Wat betaal ik voor de freerunlessen?

De tarieven vind je bij de desbetreffende les-pagina. Je kunt zelf kiezen of je voor een jaar, halfjaar of superflex maandabonnement gaat. Er wordt dan 12 maanden, 6 maanden of 1 maand contributie afgeschreven. Dit wordt daarna per maand verlengt, totdat je zelf het abonnement opzegt of wijzigt. Zo zit je er nooit te lang aan vast. De incasso gaat ook door in de (zomer)vakantie. Let goed op de voorwaarden van elk abonnement.

Waarom betaal ik in de vakanties door?

Bij inschrijving voor de EF Academy kies je zelf of je een 12-maanden, 6 maanden of superflex maand abonnement aanschaft. De bedragen die hieraan gekoppeld zijn, zijn berekend op maandelijkse incasso’s. Zouden we in de vakanties geen contributie afschrijven, dan komen de maandbedragen dus hoger te liggen. Kies zelf welk abonnement het beste bij je past, van harte welkom!

Hoe werken jullie abonnementen en het opzegtermijn?

ABONNEMENTEN:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan sporten op een manier wat bij hem/haar past. Daarom kan je bij Elevation Academy verschillende abonnementen aanschaffen.

Het jaarabonnement (12 maanden): De contributie wordt maandelijks afgeschreven voor een vaste periode van 12 maanden (inclusief vakanties.) Na dit termijn, wordt het maandbedrag verlengt, totdat je het abonnement zelf opzegt of wijzigt. Dit vereist dus ALTIJD een actie van jezelf en wee hanteren ALTIJD een opzegtermijn van één maand. (de prijs van het abonnement verschilt per les en kan je vinden op de desbetreffende pagina)

Het halfjaar abonnement (6 maanden): De contributie wordt maandelijks afgeschreven voor een vaste periode van 6 maanden (inclusief vakanties.) Na dit termijn, wordt het maandbedrag verlengt, totdat je het abonnement zelf opzegt of wijzigt. Dit vereist dus ALTIJD een actie van jezelf en we hanteren ALTIJD een opzegtermijn van één maand. (de prijs van het abonnement verschilt per les en kan je vinden op de desbetreffende pagina)

Het superflex maandabonnement (1 maand): De contributie wordt voor minimaal één maand afgeschreven. Na dit termijn, wordt het maandbedrag verlengt, totdat je het abonnement zelf opzegt of wijzigt. (de prijs van het abonnement verschilt per les en kan je vinden op de desbetreffende pagina) Dit abonnement is elk moment opzegbaar, maar dit vereist wel ALTIJD een actie van jezelf. Let wel op! Zeg je abonnement op tijd op, voor de eerste van de nieuwe maand, als je de nieuwe incasso niet meer geïncasseerd wil hebben. Zeg je op nadat de incasso al geïnd is, dan wordt je abonnement vanaf dat moment per direct gestopt.

OPZEGGEN:

OPZEGGEN DIENT TE GEBEUREN VOOR DE ÉÉRSTE VAN DE NIEUWE MAAND! Zeg je op 27 oktober op, dan wordt november nog geïncasseerd als laatste incasso. Maar zeg je pas op 1 november op, dan worden november én december nog geïncasseerd! 

Hoe werkt jullie incasso beleid?

Wij hanteren een vooruitbetaling voor de lessen die plaatsvinden in de desbetreffende maand. Bijvoorbeeld, in de eerste week september, wordt de incasso uitgevoerd de lessen in september.

OPZEGGEN DIENT TE GEBEUREN VOOR DE ÉÉRSTE VAN DE NIEUWE MAAND! Zeg je op 27 oktober op, dan wordt november nog geïncasseerd als laatste incasso. Maar zeg je pas op 1 november op, dan worden november én december nog geïncasseerd! 

STORNERING:
Wij hanteren een streng storneringsbeleid! Helaas wordt er (te) vaak een incasso gestorneerd wegens verschillende redenen. Dit maakt dat we elke maand erg druk zijn met de administratie, terwijl wij natuurlijk ook veel liever aan het lesgeven en trainen zijn. Ben je het niet eens met de incasso? Neem dan eerst contact op, voordat je storneert. Vaak kunnen wij je vraag exact toelichten of pakken we dit samen met je op. Voor een onterechte stornering brengen wij €6,95 extra administratiekosten in rekening.

Hoe kan ik mij uitschrijven voor de freerunlessen?

Uitschrijven is -op dit moment- alleen schriftelijk mogelijk, per mail. Stuur een bericht naar info@elevationacademy.nl met de naam en het lesuur waarvoor je wilt uitschrijven.

Houdt er rekening mee dat je lidmaatschap de eerste maanden vast is, afhankelijk van het gekozen abonnement. Daarna is het lidmaatschap op te zeggen met een opzegtermijn van één maand. Uitschrijven voordat je termijn is afgelopen, is dan ook niet mogelijk! Wil je je toch uitschrijven? Dan beëindigen wij je lidmaatschap op het eerst mogelijke moment.

VEELGESTELDE VRAGEN

OVER DE ACADEMY

Hoe werkt het concept van het Elevation café?

Wij gaan voor de community! Daarom hadden wij in onze visie voor de freerunhal meteen een café in onze gedachten. Voel je vrij om hier plaats te nemen, spelletjes uit de kast te pakken en gezellig te connecten. Tijdens de vrije trainingsmomenten is de bar ook open en kun je een warme of koude drank aanschaffen. Op andere momenten is de bar gesloten, maar de zitruimte gewoon te gebruiken! Lees hier meer over ons café.

Ik heb iets laten liggen in de Academy, waar kan ik dit terugvinden?

Bij de ingang van de Academy staat een grote kist met gevonden voorwerpen. Ben je iets kwijt of heb je iets laten liggen? Check dan gerust deze kist. Let wel op: de gevonden voorwerpen kist wordt 2x per jaar leeggemaakt Dit is voor de zomervakantie en voor de kerstvakantie. De spullen die er dan nog in liggen, worden weggedaan (naar de kringloop/kledingbank etc.)

Elevation Freerun is niet verantwoordelijk voor het verliezen, kwijtraken of vergeten van spullen. Take care of your own stuff!

Kan ik Merchandise aanschaffen in de Academy?

Zeker weten! In het Elevation café kun je ook Merchandise aanschaffen (zolang de voorraad strekt). Dit kan tijdens de vrije trainingsmomenten. In verband met de voorraad administratie kun je de bestelling aanschaffen in onze webshop. Daarna kan je deze direct meenemen vanuit de Academy. Er zijn ook pasmodellen van de T-shirts aanwezig, mocht je graag een shirt willen passen.