Adapt x Elevation

het tweedaagse freerunning evenement in Twente

ADAPT YOURSELF AND COMPETE!

Maak je klaar om jezelf aan te passen aan de obstakels van Enschede! Kom op 29 en 30 juni 2024 naar Twente voor een weekend vol parkour-uitdagingen en straatcultuur.

DIRECT TICKET KOPEN

Belangrijke informatie over het event

ADAPT  – THE EVENT
Het weekend bestaat uit een behendigheidswedstrijd en een stijlwedstrijd. Het evenement vindt buiten plaats! Daarom is de minimumleeftijd 14 jaar. Het evenement wordt georganiseerd door EF-trainers en athletes Lars Damink en Quinten de Kruyk in samenwerking met Elevation Freerun (Academy).

SKILL COMP – BEHENDIGHEIDSWEDSTRIJD
Je krijgt een kaart met meer dan 80 verschillende vaardigheidsuitdagingen, variërend in moeilijkheidsgraad van Eenvoudig, Gemiddeld, Geavanceerd en NBD (Never Been Done). Let op: er kunnen waterchallenges tussen zitten bij dit evenement , dus zorg ervoor dat je een extra paar schoenen meeneemt!

STYLE COMP – STIJLWEDSTRIJD
De stijlwedstrijd vindt ook plaats in Enschede. Deelnemers krijgen 4.5 uur lang de tijd om individueel of in teamverband een freerun video te schieten van tussen de 1 en 2 minuten. Deze video mag uit vanalles bestaan; losse tricks, combo’s, sfeershots etc. De video moet ge-edit en ingeleverd worden. De beoordelingsprocedure wordt later bekend gemaakt!

ETEN / DRINKEN EN SLAPEN
Eten is niet inbegrepen, maar er bevinden zich overal supermarkten op loopafstand. Bij de volledige weekendtickets is een slaapplek inbegrepen, je dient echter wel je eigen slaapspullen mee te nemen. Er is beperkt ruimte voor hangmatten, voldoende ruimte voor luchtmatrassen.

ELEVATION ACADEMY
Het evenement is inclusief toegang tot de Elevation Freerun Academy, bekijk de agenda om te zien wanneer deze geopend is voor deelnemers.

ADAPT X ELEVATION
CHECK DE AGENDA

ZATERDAG
09.00-10.00 spullen droppen in de Elevation Academy
10.30-11.00 kick-off + uitleg
11.00-19.00 skill competitie + jam
19.00-21.00 jam in Elevation Academy + prijsuitreiking
21.00-23.30 uitrusten en relaxen in de Elevation Academy

ZONDAG
10.00-10.30 introductie stijl competitie
10.30-15.00 stijl competitie + jam
15.00-17.00 prijs uitreiking + einde ADAPT

KIES HET BESTE TICKET VOOR JOU!

ALL IN TICKET €32,00
twee dagen event + slapen

TWEE DAGEN PAS €22,00
twee dagen event zonder overnachting

DAG PAS €16,00
zaterdag of zondag (vrije keus)