THE WORLD IS OUR GYM

Wij zijn Elevation Freerun Academy!

Elevation Academy is het ‘kindje’ van Elevation Freerun.

Eerst even wat voorgeschiedenis dus: Elevation Freerun is in 2018 ontstaan vanuit een verlangen om kwalitatief goede lessen aan te bieden in de regio Gelderland en Overijssel, om zo een actief onderdeel te zijn binnen de Freerun Community.

Door de jaren heen is Elevation Freerun gegroeid en heeft de kans zicht voorgedaan om onze eigen gym te starten in Enschede: Elevation Academy!

We richten ons op kwaliteit met onze kernwaarden in gedachten: persoonlijk, gepassioneerd en professioneel. We zijn professionele aanbieders van lessen, workshops en trainingen op het gebied van Freerunning en Parkour.

Wij zijn een jong team van ervaren freerunners & trainers. Naast de lessen die we aanbieden zijn we ook actief als CREW en zijn we voortdurend op zoek naar inspiratie en creativiteit om zo elke dag nieuwe stijlen en manieren van bewegen te ontdekken en ons te ontwikkelen.

”Elevation: The action or fact of raising or being raised to a higher level, state, or position.''

Dictionary

Elevation freerun, het moederbedrijf, is in 2018 begonnen met een duidelijke missie en visie voor ogen. Tot op de dag van vandaag staat deze nog steeds 100% op ons netvlies. Met de Elevation Academy willen wij een plek bieden voor jong én oud, beginnend én gevorderd, om community te bouwen en te groeien, als atleet, als freerunner én als persoon!

PERSOONLIJK EN PROFESSIONEEL

Wij willen een draagvlak zijn in de freerun community en daarbij op een veilige en adequate manier de filosofie en principes van Parkour en Freerunning doorgeven.

Elevation Freerun is gefundeerd op het relationele aspect: wij vinden het erg belangrijk een veilige omgeving te creëren waar iedereen zichzelf kan en mag zijn.
Daarbij werken wij vanuit de gedachtegang dat iedereen waardevol is en dat iedereen recht heeft op het kunnen ontwikkelen van zichzelf. Daarom ligt de nadruk bij Elevation Freerun op persoonlijk contact en individuele aandacht.

COMMUNITY

Wij streven er naar om draagvlak te creëren voor de Freerun Community in de regio en een plek te zijn waar wij onze passie kunnen delen met de jongeren.
We willen een  plek zijn waar beoefenaars van alle verschillende niveaus kunnen trainen. Het gaat ons niet alleen om het trainen, maar ook om een community te zijn. Elevation (Freerun); to raise or being raised to a higher level.

Elevation Freerun streeft er daarnaast naar om een begrip te worden binnen en buiten Nederland, en in de toekomst een eigen in- en outdoor gym(s) te realiseren om te zorgen voor maximale potentie ontwikkeling.

Check this out

What they are saying about us!

Justin, leerling

Elevation freerun is voor mij meer dan sport, het is met je vrienden zijn en je grenzen verleggen

Joy, moeder

Wat een plezier stralen de mannen van Elevation Freerun uit. Ze weten keer op keer hun passie aan de kids over te dragen.

Tijs, leerling

De trainingen zijn super leuk en leerzaam. In een korte tijd heb ik al een paar nieuwe tricks geleerd en daar ben ik blij mee!

Arjan, vader

Kids komen elke week enthousiast terug met nieuwe moves om thuis uit te proberen. Betrokkenheid is groot.

MIS JE NOG IETS?

Heb je nog vragen over ons, onze organisatie of wil je graag in contact met ons komen? Laat het ons weten!

NEEM CONTACT OP