Adult class beginner and advanced!

ONTDEK FREERUNNING VOOR 18+

TRAINEN IN EEN INTIEME, GEZELLIGE EN INSPIRENDE OMGEVING!

Studenten, jongeren of volwassenen kunnen niet meer (leren) freerunnen? Daar zijn wij het dus niet mee eens! Iedereen kan freerunnen, dus ja, jij ook!

Freerunning is een enorm brede sport en houdt veel meer in dan buiten rondspringen. Met freerunning ontwikkel je onwijs veel vaardigheden. Je bent bezig met je fysiek, wordt sterker in je lichaam, leert je eigen lijf beter kennen en verlegd stap voor stap je eigen (mentale) grenzen! Je ontdekt je eigen manier van bewegen, je eigen stijl. Daarnaast kan freerunning enorm bijdragen aan het uitvoeren van andere sporten. Dit, omdat je tijdens het beoefenen van freerunning je algehele conditie verbeterd en bezig bent met de volgende aspecten van de welbekende CLUKS: conditie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht & snelheid.

Uit ervaring zien we dat veel volwassenen de sport interessant vinden, maar angst hebben voor het bewegen. Als volwassenen zijn we misschien ook wel het bewegen verleert… Maar tijdens onze adult class bieden wij freerunning lessen op maat aan. We starten bij het begin, de basis van freerunnen en experimenteren vanuit daar met alle mogelijkheden.

Heb jij al ervaring in freerunning en wil je graag verder? Onze getalenteerde coaches helpen jou naar het volgende niveau in de advanced class! Kriebelt het bij jou om te gaan (starten met) freerunnen? Haal de blokkades aan de kant en kom het eens vrijblijvend uitproberen!

AANMELDEN PROEFLES

VEILIG LEREN FREERUNNEN IN ONZE GYM!

Freerunnen is een veilige sport. We leren je stap voor stap jezelf uit te dagen. In onze gym maken we gebruik van verschillende matten en leren we nieuwe tricks eerst aan in onze airbag!
Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom leren we je ook als eerste hoe je veilig traint. Daarnaast zijn al onze trainers gecertificeerd én in het bezit van een sport EHBO diploma!
BEKIJK LESROOSTER

Je bent nooit te oud om te beginnen!

Elevation athletes

KIES HET ABONNEMENT DAT BIJ JOU PAST

Superflex abonnement

40,00

Per maand
 • adult class, 1x per week
 • Flexibel sporten, perfect om het freerunnen te proberen
 • na één maand, maandelijks opzegbaar
 • opzeggen kan wanneer jij wilt, op iéder moment!
LID WORDEN

Halfjaar abonnement

35,00

Per maand
 • adult class, 1x per week
 • geen lange contracten, maar wél de voordelen van het sporten
 • na 6 maanden, maandelijks opzegbaar
 • opzeggen vóór de eerste dag van de nieuwe maand
LID WORDEN

Jaar abonnementMeest gekozen

30,00

Per maand
 • adult class, 1x per week
 • het hele jaar voordelig sporten in de gym
 • na 12 maanden, maandelijks opzegbaar
 • opzeggen vóór de 1e dag van de nieuwe maand
LID WORDEN

LIDMAATSCHAPSKOSTEN

De contributie is opgebouwd uit o.a. de kosten voor de Elevation Academy, het onderhoudt, onze EF-trainers , administratieve kosten en natuurlijk onze FINAL JAM! Deze seizoensafsluiting organiseren we elk jaar exclusief voor EF-LEDEN. Een geweldige dag, in Raalte, met alle EF-locaties en EF-trainers, waarin we trainen en connecten.

WAT ALS HET LIDMAATSCHAP TE DUUR IS?

Omdat het belangrijk is dat alle kinderen kunnen sporten, zijn er instanties, die het lidmaatschap mogelijk maken voor ouders met beperkte financiële middelen. Het is mogelijk om bij ons te komen trainen. Wil je hier meer over weten. Vraag gerust!

Don't limit your challenges.
Challenges your limits!

Kom het freerunnen vrijblijvend uitproberen met 2 gratis proeflessen

AANMELDEN PROEFLES

Heb je nog vragen over de lessen? Lees dan onze FAQ of neem contact met ons op

LEES FAQ